ȘTIRI

Asociația Komunitas este partener al celei de-a doua ediții a Târgului de inițiative cetățenești.

Sub deviza „Pentru oameni cu al șaselea simț – simțul civic!”, Centrul de Resurse pentru Participare Publică (CeRe) organizează a doua ediție a târgului în data de 20 iunie 2015, între orele 16.00 – 20.00, în Grădina Verona a Librăriei Cărturești.

CeRe încurajează coagularea unor inițiative civice la nivelul Capitalei, dar și o deschidere din partea bucureștenilor pentru implicare în decizii publice, pentru rezolvarea diverselor probleme cu care se confruntă comunitatea. Scopul evenimentului este acela de a crește vizibilitatea inițiativelor cetățenilor de la nivel de cartier, aducându-le în atenția publicului larg. Este, de asemenea, un prilej pentru grupurile de cartiere de a se cunoaște și a pune bazele unor colaborări viitoare.

La târg au participat 15 grupuri de inițiativă cetățenească din București, precum și numeroase organizații non-guvernamentale.

A doua ediție a târgului este organizată de CeRe în cadrul proiectului “Bucureștiul civic – pentru cetățeni cu simț critic”, proiect finanțat prin Fondul ONG în România.

Author: Asociatia

Lasă un răspuns