ECHIPĂ

KOMUNITAS

Miruna Tîrcă

Membru fondator

Președintă și inițiatoare a Asociației Komunitas, Miruna este antropolog urban cu cercetări efectuate în următoarele domenii: comunități dezavantajate, locuire alternativă, comunități alternative, subculturi ale tinerilor, istoria orală a satului 2 Mai.

Anca Tîrcă

Membru fondator

Anca susține Asociația Komunitas prin: management de proiecte, consultanță în ideile de proiecte și în identificarea oportunităților financiare, asistență în conceperea și implementarea de metode educaționale inovative.

Emilian Ciobanu

Membru fondator

Emil a studiat filologia, psihopedagogia și a urmat masterul Strategii de modă și costum, la Universitatea Națională de Arte din București. Face grafică, design vestimentar, colaj, instalații si este pasionat de fotografie.

Ana Maria Țoni

Membru activ

Este absolventa a Facultatii de Urbanism din cadrul UAUIM si studenta la Masterul „Urbanism si Politici Publice” a aceleasi facultati in parteneriat cu SNSPA.

Silviu Marcu

Membru activ

Membru activ al Asociatiei S.E.G.M.E.N.T, Silviu s-a implicat ca voluntar in numeroase proiecte Komunitas.

Sabina Lefter

Colaborator permanent

Este unul dintre beneficiarii primelor proiecte Komunitas. Crede ca schimbarea este posibila si ca educatia este solutia

❯ Detalii