ABOUT THE PROJECT
Acest modul a avut loc in cadrul proiectului Spaţii Urbane în Acţiune si a cuprins trei faze: cartografierea curţii şcolii, propuneri de îmbunătăţire a diverselor locuri şi realizarea ideilor in cadrul unui atelier practic cu durata de o zi.
Modulul a cuprins trei faze: cartografierea curţii şcolii, propuneri de îmbunătăţire a diverselor locuri, şi realizarea ideilor. Copiii au identificat locurile care le plac şi cele care nu le plac din curtea şcolii, şi au venit cu idei şi propuneri de îmbunătăţire. Joi, 21 mai 2015, copiii şi îndrumătorii au realizat efectiv ideile într-un atelier de lucru la faţa locului. Urmând sfaturile peisagiştilor, două jardiniere cu arbuşti şi plante perene au fost construite în spatele şcolii, iar gardul de plasă dinspre terenul de sport a devenit loc de întâlnire în pauză.
Serie de ateliere îndrumate de Alex Axinte, Cristi Borcan (studioBASAR) şi Sabina Lefter (Asociaţia Komunitas).
Voluntari: Gabi Matei, Andra Samiş, Cristi Stoian, Dima Gheorghe.
Consultanţi peisagişti: Mihai Culescu, Diana Culescu.
Proiectul Spații urbane în acțiune este coordonat de Asociația Komunitas, se derulează în parteneriat cu Asociația ArtWe, Fundația Tranzit, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de grupul de arhitecți studioBASAR.
Proiectul Spații urbane în acțiune este finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro.
Detalii suplimentare pe pagina de Facebook a proiectului: fb.com/spatiiurbaneinactiune.
Nu există încă recenzii.