Postal Address:

Bucharest | Romania

educatie.urbana@gmail.com

Despre Miruna Tîrcă

Președintă și inițiatoare a Asociației Komunitas, Miruna este antropolog urban cu cercetări efectuate în următoarele domenii: comunități dezavantajate, locuire alternativă, comunități alternative, subculturi ale tinerilor, istoria orală a satului 2 Mai.

În cadrul organizației, Miruna îndeplinește mai multe roluri: coordonează proiecte, administrează, acordă consultanță, formează traineri, stabilește strategia de dezvoltare a asociației, concepe cereri de finațare, clădește parteneriate, creează materiale educaționale, lucrează cu adolescenți și copii ca trainer de educație urbană sau trainer multimedia. Alături de colegi sau colaboratori, Miruna a pus bazele unor programe inovatoare de educație alternativă adresate tinerilor din școli și licee. Miruna a coordonat realizarea primului Ghid de educație urbană din România, publicat în 2011, și a contribuit la scrierea a două capitole din acesta. Ghidul poate fi consultat aici. Blog personal: www.miruna-tirca.blogspot.com