PREMII

PREMII 2016

INTERVENȚIE ÎN SPAȚIUL URBAN ȘI ACTIVARE SOCIALĂ

Premiul a fost acordat în cadrul Galei Premiilor AFCN (Administrația Fondului Cultural), în ianuarie 2016, pentru proiectul „Spații urbane în acțiune”, derulat între mai 2014 – noiembrie 2016, care a avut ca obiectiv activarea spațiilor urbane din trei cartiere bucureștene: Tei, Timpuri Noi și Tineretului.

PREMIUL I, SECȚIUNEA CULTURĂ, GALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA

Asociația Komunitas a obținut locul I la Gala Tineretului din România, organizată de Ministerul Tineretului și Sportului în Timișoara, în noiembrie 2016, la secțiune ”Cultură”, pentru proiectul de artă participativă ”Dă culoare școlii tale!”, derulat în 7 școli din 5 județe, în parteneriat cu Centrul Educațional Sintagma, Asociația Colectiv A și Asociația Kulturtrip. Proiectul a fost finanțat prin granturile SEE, în cadrul Fondului ONG din România.

NOMINALIZARI 2015

Anuala de Arhitectură Bucureşti 2015

PREMII 2011

2011 – Premiul Special pentru Tineret

Premiu in cadrul Galei Premiilor pentru Participare Publica, organizate de Centru de Resurse pentru Participare Publica.

„Calitatea de cetatean nu vine odata cu buletinul. Aceasta se dobandeste atunci cand individul se recunoaste ca apartinand unei comunitati si este dispus sa investeasca in proiectul numit comunitatea mea. Si pentru a demonstra puterea pe care vrerea unui cetatean o are, a facut asa incat, dupa lungi si birocratice negocieri cu institutiile administratiei locale, cetatenii din Ferentari sa isi poata reamenaja un parc. Acum, indivizi convertiti in cetateni se bucura de munca si cartierul lor.”

(din textul brosurii Galei)

Multumim organizatiei Cere pentru premiu si ii felicitam pe toti cei care au participat la Gala Premiilor Participarii Publice editia a 3-a.